************************************************************************************

oreo cheese cake



kengkawan nak kongsi bersama....kalu nak cake selain kak kz kita ni, da alternative lain, http://cheflaily.blogspot.com/, oreo cheese cake dia memang marvelous....kalu tengok blog dia, dekorasi dia cun giler....dia adik kepada kawan opis kat sini...hahaha promotion percuma.

KINI MUNCUL KEMBALI...














Semenjak ibu berhenti kerja dari tv3, semenjak itu jugaklah ibu tidak update blog kita nih....yang pertama, internet kat umah slow giler...dial up ler ...tp kini tidak lagi.....ibu telah dapat wireless streamyx....kedua, kat opis baru takde pc dan internet, lama giler nak tunggu, seperti menunggu kucing bertanduk....hidup ibu tak karuan.....jadi bila balik umah naik fed upp ...ketiga, penat walaupun balik umah cepat...5.45 pm dah ada sampai umah tapi dek kerna bangun awal pagi paling2 seawal kul 5 (masa tuh nak gosok baju, nak masak ) makanya letih dan kekurangan tido.....huhuhu....tido kurang...kekadang tido kul 12 waktu tido 5 jam jerk...nak tido awal, ibu plak nak tengok Sekar@105... haha padan muka....

anyway ibu will update slowly...yek....

kengkawan jugak...tungggguuuu.......