************************************************************************************

tolak troli...


banyak kali ibu dpt miscalled dari dumex....kemende yek.....tetiba dapat agak...eeeh pasal peraduan beli belah ceria di giant...alamak aku menang ker.......best nih......tupp tupp....betul la.....yeah yeah...terpilih untuk pemenang mingguan makanya ibu dikehendaki pergi ke giant kota damansara bersama 60 orang yang lain pada 25.11.09. bukan lembah klang tau seluruh malaysia. berdebar gak yek......mau nya tak.....2 hari sebelum ibu dah buat survey, gi giant tuk tengok kawasan....dia kata amik product kecantikan, susu and health....agak2 buleh la....kira ibu target la benda apa nak amik.....setiap brand leh amik 3, susu plak dumex jer 3 jer...alah ingatkan susu leh amik banyak....selama 90 saat..aduih ....kejap nyer.....ibu pun dengan gaya bersungguh nak amik barangan....banyak pulak yang ibu tak amik mau taknya panic plus terlampau nak amik barang target, brangan lain depan mata tak nampak pulak......kalut sungguh bila tengok video papa amik....ya allah aku tolak troli jer...kemende nih.....aduis...orang lain....kaut jer sumer.......bengong pun ye gak....ibu amik mammy poko, mandian byk sungguh cukup la bekalan mandi selama 6 bulan, vitamin, berus gigi......itupun dapat la RM847...wah sukanyer..tp rupanya yang menang tempat ke 1 amik sampai RM2500++++ giler.....abih sumer dia kaut terror dia.......

ibu pulak terlampau pikir barang nih tak pakai barang tu tak pakai....last terkilan gak lah tp pikir2 balik sapa plak nak bagi sampai RM800++ kira alhamdulillah lah....dari orang lain yang tak dapt langsung ....syukur lah.....rezeki.......

coiya tak ikut...tinggal kat taska....

berdebau nih....gerun gak....camner nak buat....

gembira konon tp hati tak karuan.....

sementara tengah tunggu organiser set up.....

1 comments:

nerry nerry strawbery said...

adussh lama x masuk sini takut ada sawang dan labah2 rupanye banyak updates dah.. waduh2 banyak tu hahaa mandian dan susu alamat x ke giant setengah tahunnnnn