************************************************************************************

MOHAMAD HILMAN


MOHAMED HILMAN (kesopananku)......dilahirkan pada 7.10.1997 pada pukul 6.00 ptg di Damai Medical Centre, Hulu Kelang Selangor dengan berat 3.34 kg...wah untuk anak sulung kira berat nih.....hebatnya ibu, mau taknya dari berat ibu yang kurus kengkononnya 55kg telah mencecah 84kg....mak aaiiii....29kg terlebih berat....adoyai bagaimana mau turun nih......hilman dilahirkan secara normal dengan bantuan vacuum....ibu tak larat nak push....sudah penat masuk wad dari pukul 2 pagi....pukul 6 baru lahir...air ketuban dah kuar skit2 tp ibu masih lum rasa sakit....lepas tengahari baru sakit itu mendatang...itupun terasa lamanya.....hahaha .....hanya Tuhan lebih mengetahui.......anak sulong tak leh nak bayangkan sakit bersalin camner...bila sakit ibu tahan.....jadi "jalan" tak bukak......abih tuh kalu tak tahan nak wat camner....doktor kata biarkan....giler ker doktor nih.......papa sentiasa ada di sisi ibu...........tp tak membantu sangat pun...sebab yang menahan sakitnya ibu.......anyway tq so much papa sebab kesabaran mu itu...
lepas kuar dari labor room ibu leh kata....aaarrrhhh taknak dah serik...tup tup...kuar pulak hazeeq.....hahahahha kelakau.... kedua2 kamu ibu berpantang kat umah wawan.....Ganu lah....

hilman lembut hati mudah mengalah especially pada hazeeq......manja still sampai la nih...dan alhamdulillah rajin orangnya......juga romantik mungkin...heheheh sebab pandai hadiahkan ibu bunga......hahahahaha.....jangan marah yer papa n hazeeq.....you all pun romantik gak...mungkin cara lain....

suka nak main bowling walaupun masuk longkang....

so lovely masa nih....kita kemana2 jer.......tak lekat dok umah....ke sana ke sini dengan keta T tuh....


wah sungguh maskulin.....

The three handsome boy in my life......muah muah...


Ada gaya james bond....


Seperti Hazeeq, Hilman juga kurus dulunya...tp skang nih....alhamdulillah sihat.....masa kekecik muka cam cina...mata skit sepet...ikut keturunan kita belah siam kot.....tembam masa kecik...masuk 3 bulan berat dah cecah 6kg ++++.....



Kontrol geli tengok ular albino tuh.....

Gembira sama kengkawan di S R Taman Bukit Subang.....berkilat noh...



Tada skang nih dah pakai spek...rabun tak leh banyak sangat tp silau yang lebihnya......
Hilman jadi abang contoh kepada adik-adik yang lain tau.....jaga diaorang bila senang dan susah......KAMI LOVE YOU FOREVER.........
























0 comments: