************************************************************************************

MOHAMAD HAZEEQ


MOHAMAD HAZEEQ (YANG CERDIK)....dilahirkan pada 3.10.98 pada pukul 4 pm dengan berat 3.95 kg.....beberapa hari tak cukup 1 tahun dari abang long....pada mulanya bila ibu mengandungkan hazeeq ibu agak terkejut sebab selang 3 ke 4 bulan lepas melahirkan abang long tp itu semua ketentuanNYA jadi ibu redha dan terima dengan hati yang terbuka.....ada kawan ibu usik ....eh ko nih tak branak2 lagi ker...hampeh betul....


alhamdulillah, anak ibu nih tak banyak kerenah cuma masa kecik kerap demam jer, kahak banyak dan pernah lah kena sedut kahak tuh...mula2 ibu takut gak...lepas tuh semuanya ok...hazeeq n hilman macam kembar, very close to each other....



ibu tak leh nak masuk gambar hazeeq masa baby sebab masa tu lum canggih lagi...sumer gambar2 guna kamera yang pakai filem, jadi tak leh nak simpan dalam cd, nak scan, scanner tak de....so mana yang ada gambar jerlah....masa kecik sungguh comel kurus, manja jer...kalu cakap skit mesti nak nangis...la nih lagi hebat.....


ni masa umur 6 tahun masuk silat...gaya mesti ada yer......hazeeq lahir di Hospital Besar Kuala Terengganu....masa tu budget kurang lagipun kat Ganu waktu tuh x ada hospital swasta..nak taknak ibu terpaksa redah....


Panjang jer muka.....gap Hazeeq dan Hadiff 5 tahun...manja, sampai Tahun satu makan masih bersuap....

Ya Allah....tengok tu pakai stokin koyak....bertuah sungguh la....

yang maintain bulat ....papa....hahahaha...


Masa ibu lahirkan hazeeq papa tak de di sisi ibu...sebab papa bru bertolak dari shah alam.....sorang-sorang jer.....nasib baik ada wawan, aki, tokcek, toki....toki tolong qamatkan hazeeq........
Masa kita di Langkawi......


tengok nih skrang....bulat kan......makan...makan dan makan......kalu dulu suruh makan taknak...kalu puji badan berisi esoknya trus tak mau makan....La nih....kata gemuk ka...macam pak jang ka...aaarrhhh tak peduli.....rezeki jangan ditolak beb......Satu lagi hazeeq sensitif orangnya, mudah terasa ati tp cool and sempoi...anyway you are good boy....IBU AND PAPA AND KAMI LOVE YOU SO MUCH.....muah muah...


0 comments: