************************************************************************************

mintak bola dapat ....bengang betull.....


ibu tak sempat nak ode kek dari laily's patisserie sebab birthday hilman cuma 4 hari beza dari hazeeq...7.10.09, so ibu just ode dari kedai kek kat umah kita la....kengkonon gempak la nak buat bentuk bola....hampeh....sungguh tak puas ati.......ntah nak kabo bentuk apa........anyway hilman redha jer tak kisah....ibu nak cancel kek tu pun kesian jugak....so amik je lah......baru sambut birthday hazeeq 4 hari sebelum nih .....birthday hilman pulak.....kan ibu dah janji nak buat birthday celebratiion yang berasing...nah ibu dah kabulkan....HAPPY BIRTHDAY MOHAMAD HILMAN MOHD RIDZALUDIN.......dah pun 12 tahun.....tak sangka tuppp tuppp.....dah pun remaja.....dan makin macho.....moga jadi anak yang soleh yang sentiasa beriman kepada ALLAH swt.........WE LOVE YOU BANG LONG......

simple food for the birthday celebration......

papa bru siap buat air...rajin sungguh papa...tqvm

see bola jadi spiderweb....sabor jerlah.....


cepat bubuh lilin....tak sabar nak tiup nih....

allah selamatkan kamu dunia dan akhirat.....


makan2...ibu disebalik tabirlah apa lagi.....itu yang papa sibuk tuh......

nah nih dia.......

coiya merajuk ..... sebab abang long lambat amik hadiah dari dia.....

tuk abang long.....syg dari hadifff.....

kan betul kembar siam.....baju sama depa pakai.... sehati serasi bersama........kalu tak caya tengok masa birthday hazeeq......

balik2 post tempat yang sama....nak wat camner dah situ jer meja makan....ruang pun limited....rumah orang......tunggu.....

sayang dari ibu........hingga akhir hayat..jangan lupakan ibu bila besar nanti tau......

papa pun sama....post pun sama masa birthday hazeeq.....balik2 peace...hahahaha......

ala mickey......sebenarnya birthday abang long baru beli next day...sebab ibu bagi pilihan.....llupa ibu nak amik gambar....anyway abang long dapat helicopter control.......
ok SELAMAT HARI JADI.........

0 comments: