************************************************************************************

angah pindah ke banglo baru.....


a few months back, angah buat house warming umah banglo dia kat kuang sg buloh, umahnya sungguhlah besor ala2 umah bollywood gitu....alhamdulillah..kita nih menumpang senang jer...orang ajak makan pegi lah apalagi....hanya kita dan ummi jer yang pegi kot...tak brapa ingatlah pulok...anyway just nak share jer ngan kaum keluarga yang lain. tak pulak amik gambar lam umah...cuma ada beberapa jek...

ni sementara nak bertolak..

tangan sapa lak tuh...mesti hadiff...

napalah sofea tenung hadiff gitu skali.....

syiok amik gambar sendiri....takan nak panggil jiran sebelah pulak....

sofea prasan sungguh...pantang nampak sunglass....

jemaah surau sedang baca yassin....sebenarnya masa nih...tuan umah lum buat interior decoration lagi.....

tertutup pulak makanan nih....

3 dara pingitan ker nih...

yang pompuan nih ngumpat ker?


kat bawah ni pulak acara open house pada raya dulu....kita dan ummi jugak yang muncul...yang lain ntah batang idung x nampak...agaknya jadi tetamu jemputan jek kot...

sibuk ummi dok siang bawang.....


kimi ko masak apa yek???? air gula ker???

tak cukup kakitangan....hilman di kerah untuk siang daging....

hazeeq ni over acting....sebenar daging ni keras air batu...bebudak ni 1st time potong daging...blasah la labu....

papa ajar safuan cara2 potong daging yang betul..ye ke....???

sampai kul 1 baru udah keje potong memotong mana taknya pekerja sumer bebudak.....kekurangan orang tua......keesokan arinya ramai sungguh orang datang tp kita datang lambat skit sebab gi kenduri kawin kat cheras dulu.....



0 comments: