************************************************************************************

11 tahun telah berlalu....


dont't know why...so lazy to update this blog, it has been 16 days of 2010.....so fast the day past by....must update this....heehhee....birthday hazeeq ke 11 but that was last year 3.10.09...anyway ..... happy birthday MOHAMAD HAZEEQ MOHD RIDZALUDIN ...... ibu baru berkesempatan untuk entry hazeeq ni... as usual....birthday kita berenam jer...tak buat besar2, tp meriah bagi keluarga kita....one day ibu akan buat birthday party yek....

skang hazeeq begitu chubby dan cute sekali...dedulu masa kekecik...asyik nangis jer.....selsema demam dan manja...kurang nak makan hanya minum susu jer...sampai tulang lutut terkeluar....memang la manja, hazeeq tak de adik selama 5 tahun....so makan masih bersuap lagi...skang makan sendiri tu yang chubby tuh....

birthday present...biasa jer....bumbleebee transformers and beberapa lagi from others....boleh la tahan harganya....sorry ibu tak dapat nak bagi psp..mahal tuh...kalu dapat upsr 5a insyaallah la ye.....ps2 pun tak larat nak main.....bukan present menjadi ukuran kasih sayang ibu pada hazeeq tp ibu dan papa sentiasa sayang hazeeq hingga akhir hayat, harap hazeeq jadi anak yang soleh dan sentiasa beriman dan tidak lupa solat......I LOVE YOU......


the oreo cheesecake nih memang marvelous....superlicious.....sedap......simple jer.....

see control macho....."kecbubby-an" terselah....
as usual....the RIDZALUDIN's happy family.......kerusi makan tuh...memang just nice for us......hehehehehe...

aaiiikkk....sapa amik gambar sapa nih......nasib baik rumah udah berwajah baru.....


semata bergaya untuk bergambar........padahal tak de sesapa pun datang.......kemeriahan mesti diadakan.....

happy birthday to you, happy birtday to hazeeq.....tiup jangan tak tiup....control air liur tuh skit yek....

kamera letak atas kerusi....and 1, 2, 3.....snap.........


semoga dapat 5a upsr , panjang umur dan menjadi anak yang soleh.........

best fren forever aka kembar siam......


coiya cepat ibu nak amik gambar tuh......posing......

tahniah...bang ngah .....wah....apa la agaknya hadiff bagi tuh....

tengok tuh..memalu nak cium tangan bang long.........

kita sesama chubby la........control perut tuh.....

wow.....kebulatan sama jerk.....the bulats.....

cubaan untuk pasang kapal...........

tadaaa.....inilah dia......




0 comments: